BU GÜN 17 NİSAN

BUGÜN 17 NİSAN,

17 Nisan 1940 yılında 3803 sayılı yasa ile 'Köy Enstitüsü' olarak kurulan Kepirtepe, eğitim öğretim faaliyetlerine 1937 yılında, Edirne Karaağaç'ta başlamış, bir asra yakın zaman içerisinde defalarca tür ve isim değiştirmiş ve bugün Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi olarak ilçemizde, Trakya'da ve ülkemizde aydınlık nesiller yetiştirmede iddialı bir eğitim kurumu olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Öğrencilerimizi, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, akıl ve bilimin aydınlık yolunda ilerleyen, nitelikli, başarılı ve dünya insanı birer aydınlar olarak yetiştirme vizyonumuzdan asla vazgeçmedik.

Bugün akademik eğitimde güçlü duruşumuzu devam ettirdiğimiz gibi, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da önemli başarılara imza atmaktayız.

Kepirtepe olarak, onbinlerce aydın mezunumuzla iftihar etmekte ve bugünün genç Kepirtepelilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayan öğretmenlerimizle gurur duymaktayız.

Yayın: 17.04.2020 - Güncelleme: 13.05.2020 16:58 - Görüntülenme: 55