18 MART 2019 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDADIR

Mrt

OKULUMUZUN LÜLEBURGAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE OVACIK PROF. DR. NECDET TEKİN ORTAOKULU İLE ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ "ÇOCUĞUN GÖZÜYLE VE SÖZÜYLE DÜNYA"  PROJESİ FİNAL KONSERİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ 20 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 19.30 DA AŞKİYE NEŞET ÇAL SAHNESİNDE BAŞLAYACAK OLUP TÜM VELİLERİMİZ  ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Mrt

Şbt

2.Dönem Destakleme ve Yetiştirme kursları hafta içi, hafta sonu programları ve kurs listeleri aşaıdadır.

Kurslarımız 25 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacaktır. Tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize duyurular

Şbt

AŞKIMIZIN GEMİSİ FINDIK KABUĞU adlı oyunumuza davetlisiniz. Eğlenmek garanti..

Ara

Sayın velimiz, Mili Eğitim Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okulumuzda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi programı uygulanmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki linkte verilen form öğrencinize dağıtılmıştır. MHRS üzerinden  randevu alarak ilgili Aile hekiminiza başvurup formun doldurulması ve müdürlüğümüze 18 Ocak 2018 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir.

Sağlıklı günler diler, teşekkür ederiz.

Ara

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAZERETLERİ NEDENİYLE OKULA GELEMEDİKLERİ GÜNLER İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN VELİ İZİN DİLEKÇESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. VELİLERİMİZİN DİLEKÇELERİNİ BİZZAT OKULUMUZA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.