Ara

Sayın velimiz, Mili Eğitim Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okulumuzda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi programı uygulanmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki linkte verilen form öğrencinize dağıtılmıştır. MHRS üzerinden  randevu alarak ilgili Aile hekiminiza başvurup formun doldurulması ve müdürlüğümüze 18 Ocak 2018 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir.

Sağlıklı günler diler, teşekkür ederiz.

Ara

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAZERETLERİ NEDENİYLE OKULA GELEMEDİKLERİ GÜNLER İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN VELİ İZİN DİLEKÇESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. VELİLERİMİZİN DİLEKÇELERİNİ BİZZAT OKULUMUZA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

26 KASIM 2018 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDADIR

2018/2019 1.DÖNEM KURS PROGRAMLARI VE KURS LİSTELERİ AŞAĞIDADIR.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz için programlar ayrı ayrı verilmiştir.

Kurs listeleri sadece 9 ve 10. sınıflar için yayınlanmıştır. 11 ve 12. sınıf listeleri daha sonra ilan edilecektir.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin 1 Ekim Pazartesi ders ve kurs programına hazırlık yapmaları yerinde olacaktır.