KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Kepirtepe Anadolu Lisesi

Tem

Okulumuzu tercih etmek isteyen öğrencilerimize tercih döneminde yardımcı olabilmek için tanıtım filmimizi ve broşürlerimizi paylaşıyoruz.

Haz

Sabancı Vakfının düzenlediği "Fark Yaratanlar" etkinliğinin 13. Sezonunda 2010 mezunumuz Erdinç Erdem BAKKAL da ödüle layık görülmüştür. Konuşması esnasında, öğretmenlik mesleğini kendisine sevdiren ve bu yolda ona örnek olan başlangıç noktasının Kepirtepe Anadolu Lisesi olduğunu da ifade eden mezunumuza başarılar dileriz.

Erdinç Erdem BAKKAL'ın ilgili konuşmasını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Nis

Okulumuzda yürütülmekte olan 'Kan Bağışçısı Oluyorum' E-twinning projesi dahilinde, okulumuz konferans salonunda konuğumuz Dr. Bülent ÖNDER'in sunumuyla 'İlk yardım' konulu eğitim seminerini gerçekleştirdik. Sunumunda önemli başlıklara değinen konuğumuz, hayati derecede önemli ilk yardım adımlarını uygulamalı olarak öğrencilerimizle paylaştı.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.