1. DÖNEM ÖĞRENCİ BAŞARILARINI DEĞERLENDİRMEK AMACIYLA VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

TARİH: 21/11/2019 PERŞEMBE

SAAT: 12.00

Kasım yemek listesi ektedir. Yemek listesi MEB Beslenme rehberi esas alınarak hazırlanmıştır. Yemek listesi 5 öğrenci ve 5 personelin katılımıyla hazırlanmıştır.

Eyl

Öğretmenlerimizle belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşmeler yapabilirsiniz.

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAZERETLERİ NEDENİYLE OKULA GELEMEDİKLERİ GÜNLER İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN VELİ İZİN DİLEKÇESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. VELİLERİMİZİN DİLEKÇELERİNİ BİZZAT OKULUMUZA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Eyl

7 EKİM 2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN DERS PROGRAMLARIDIR.

Hangi dersten kurs takep etmişseniz listelerden kendinizi bulup, grubunuzun ders programına göre hareket ediniz.

KEPİRTEPE´Yİ SEÇMENİZ İÇİN 10 BAŞLICA SEBEP: