Canlı ders programını lütfen titizlikle takip ediniz.

Mayıs 4. hafta canlı ders programını aşağıdaki linkten lütfen takip ediniz.

Canlı ders programını titizlikle takip ediniz lütfen.

Sevgili öğrenciler, programı lütfen titizlikle takip edelim

EBA CANLI DERS UYGULAMASINDA SIK KARŞILAŞILAN HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

OKUL KIYAFET DEĞİŞİKLİĞİ KARARI DUYURUSUDUR.

2020-2021 ÖĞRETİM YILINDA TÜM ŞUBELER BAZINDA GEÇERLİ OLACAKTIR.

OKUL AİLE BİRLİĞİNİN 31/03/2020 TARİH VE 2020/49 SAYILI KARARINA İSTİNADEN BU İLAN YAPILMIŞTIR.

ÖĞRENCİ, VELİ VE İLGİLİLERE İLANEN DUYURULAR.

Eyl

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAZERETLERİ NEDENİYLE OKULA GELEMEDİKLERİ GÜNLER İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN VELİ İZİN DİLEKÇESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. VELİLERİMİZİN DİLEKÇELERİNİ BİZZAT OKULUMUZA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Şbt

Değerli velimiz,

Okulumuzun faaliyet ve etkinliklerinin tanıtımı amacıyla zaman zaman öğrencilerimize ait görsel ve işitsel kişisel verilerimiz;  okulumuzun resmî internet siteleri ile sosyal medya hesaplarında paylaşılmaktadır. Bununla ilgili 6698 sayılı kanun gereği açık rıza onayınıza ihtiyaç duyulmaktadır. Ekte yer formun tarafınızca doldurularak sınıf rehber öğretmneimize ulaştırılmasnı rica ederiz.

Eyl

Öğretmenlerimizle belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşmeler yapabilirsiniz.

Şbt

21 ŞUBAT 2020 CUMA GÜNÜ SAAT 20:00'DE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE "DELİLER" ADLI OYUNUMUZA TÜM KEPİRTEPELİLER DAVETLİDİR.

Ock

3 ŞUBAT 2020 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLACAK DERS PROGRAMLARINA BURADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

OKULUMUZUN 2020-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINI KAPSAYAN DÖNEMDE KILIK KIYAFET UYGULAMASI İLE İLGİLİ VELİLERİMİZE UYGULADIĞIMIZ ANKETE 351 VELİMİZ KATILMIŞ OLUP 305 VELİMİZ OKUL KIYAFETİNE DEVAM EDİLMESİ,46 VELİMİZ DE SERBEST KIYAFET UYGULAMASINA GEÇİLMESİ YÖNÜNDE GÖRÜŞ BELİRTMİŞTİR. ANKETİMİZE KATILAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ