Mrt

Toplumda enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasına yönelik olarak uluslar arası düzeyde katılımlarla bu yıl 10. su düzenlenecek Enerji verimliliği forum ve fuarı 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Sayın Bakanımızın katılımıyla Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı´nda gerçekleştirilecektir.

18 MART 2019 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDADIR

Mrt

OKULUMUZUN LÜLEBURGAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE OVACIK PROF. DR. NECDET TEKİN ORTAOKULU İLE ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ "ÇOCUĞUN GÖZÜYLE VE SÖZÜYLE DÜNYA"  PROJESİ FİNAL KONSERİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ 20 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 19.30 DA AŞKİYE NEŞET ÇAL SAHNESİNDE BAŞLAYACAK OLUP TÜM VELİLERİMİZ  ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Şbt

2.Dönem Destakleme ve Yetiştirme kursları hafta içi, hafta sonu programları ve kurs listeleri aşaıdadır.

Kurslarımız 25 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacaktır. Tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize duyurular

Şbt

AŞKIMIZIN GEMİSİ FINDIK KABUĞU adlı oyunumuza davetlisiniz. Eğlenmek garanti..

Ara

Sayın velimiz, Mili Eğitim Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okulumuzda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi programı uygulanmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki linkte verilen form öğrencinize dağıtılmıştır. MHRS üzerinden  randevu alarak ilgili Aile hekiminiza başvurup formun doldurulması ve müdürlüğümüze 18 Ocak 2018 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir.

Sağlıklı günler diler, teşekkür ederiz.

Ara