Tem

YAZ KURSLARINA KATILMAK İSTEYEN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 23 TEMMUZ 2019 TARİHİNDE SAAT 13:00'E KADAR OKULA DİLEKÇE İLE BAŞVURMALARI VE ÖĞRETMEN / DERS SEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR. (Dilekçe örneğini buradan indirebilirsiniz.)

KURSLAR BAŞLADIKTAN SONRA KURS MÜRACAATI ALINMAYACAKTIR.

KURSLAR HER HAFTA ÇARŞAMBA, PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ YAPILACAKTIR.

TÜRKÇE VE MATEMATİK KURSU AÇILACAK OLUP HAFTALIK 6 SAATLİK KURSLAR SEÇİLEBİLİR.

YAZ KURSLARI FİİLEN 24/07/2019 TARİHİNDE BAŞLAYACAK VE 30/08/2019 TARİHİNDE KAPANACAKTIR.

KURSA KATILACAK ÖĞRENCİLER İÇİN ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ AYARLANACAKTIR.

KURSLAR SABAH 09:30'DA BAŞLAYACAK VE 12:40'TA BİTECEKTİR.

HAZİRAN AYI YEMEK TABELASI İÇİN TIKLATINIZ

NİSAN AYI BELLETMEN ÖĞRETMEN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

Toplumda enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasına yönelik olarak uluslar arası düzeyde katılımlarla bu yıl 10. su düzenlenecek Enerji verimliliği forum ve fuarı 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Sayın Bakanımızın katılımıyla Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı´nda gerçekleştirilecektir.

18 MART 2019 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDADIR

Mrt

OKULUMUZUN LÜLEBURGAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE OVACIK PROF. DR. NECDET TEKİN ORTAOKULU İLE ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ "ÇOCUĞUN GÖZÜYLE VE SÖZÜYLE DÜNYA"  PROJESİ FİNAL KONSERİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ 20 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 19.30 DA AŞKİYE NEŞET ÇAL SAHNESİNDE BAŞLAYACAK OLUP TÜM VELİLERİMİZ  ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Şbt

2.Dönem Destakleme ve Yetiştirme kursları hafta içi, hafta sonu programları ve kurs listeleri aşaıdadır.

Kurslarımız 25 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacaktır. Tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize duyurular

Şbt

AŞKIMIZIN GEMİSİ FINDIK KABUĞU adlı oyunumuza davetlisiniz. Eğlenmek garanti..