26 KASIM 2018 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDADIR

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE;

ÖĞRENCİLERİMİZİN MAZERETLERİ NEDENİYLE OKULA GELEMEDİKLERİ GÜNLER İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN VELİ İZİN DİLEKÇESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. VELİLERİMİZİN DİLEKÇELERİNİ BİZZAT OKULUMUZA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Eyl

2018/2019 1.DÖNEM KURS PROGRAMLARI VE KURS LİSTELERİ AŞAĞIDADIR.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz için programlar ayrı ayrı verilmiştir.

Kurs listeleri sadece 9 ve 10. sınıflar için yayınlanmıştır. 11 ve 12. sınıf listeleri daha sonra ilan edilecektir.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin 1 Ekim Pazartesi ders ve kurs programına hazırlık yapmaları yerinde olacaktır.

Eyl

2018/2019 Öğretim Yılı 9.sınıflara ait sınıf ve okul numaraları güncellenmiş olup öğrenci ve velilerimizin listeleri kontrol etmeleri gerekmektedir.

Eyl

9. Sınıf Öğrencilerimizin okula uyum sürecini kolaylaştırmak için düzenlenen programda, okulun tanıtımı, öğretmenleri tanıma ve arkadaşlarını tanıyıp kaynaşma amaçlanmaktadır. Programımız 10 Eylül Pazartesi başlayarak 12 Eylül Çarşamba günü sona erecektir. Program her gün saat 10:00 ile 12:00 arasında planlanmıştır. Programın içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimizin okula daha kolay alışıp uyum sağlayabilmesi için programa katılmaları önem arz etmektedir.