YÜZ YÜZE EĞİTİM 1 MART'TA BAŞLIYOR

• 12/A ve 12/B sınıflarımız Pazartesi Salı, 12/C ve 12/D sınıflarımız Perşembe ve Cuma günleri 8+8=16 saat yüz yüze eğitim alacaklardır. Geriye kalan 24 saat derslerini uzaktan eğitim yoluyla almaya devam edeceklerdir.
  • Yüz yüze eğitimde sınıflarımız sosyal mesafenin korunması amacıyla ikiye bölünmüştür.
  • Yüz yüze eğitim sabah 08:30'da başlayacaktır. Öğrencimiz 08.15'te okulda olacaktır.
  • Sınıflarda yoklama alınacaktır. Öğle arası olmadığı için öğrencimiz su ve yemek ihtiyacını evinden getirmelidir. (Kantin ve yemekhane kapalı olacak.)
  • Maske ve hijyen kurallarına uymayan öğrenciler yüz yüze eğitime katılamazlar ve bu öğrenciler için yaptırım uygulanır.
  • Hangi sınıf gruplarının hangi sınıfları kullanacağı buradan ilan edilmiştir.
  • Seyreltilmiş sınıf listelerini buradan takip ediniz.
  • Okul kurslarının saatleri bu sebeple değişmiştir. 14:30'da başlayıp 16:00'da bitecektir.
  • İsteyen öğrenciler özel servis kullanabilirler, özel servis kullanmayacak olan öğrenciler şehir içi dolmuşları kullanacaklardır. Dolmuş saatleri buradan ilan edilecektir.
  • 9, 10 ve 11. Sınıfların tamamı uzaktan eğitime devam edeceklerdir.

LÜTFEN UZAKTAN EĞİTİM VE YÜZ YÜZYÜZE EĞİTİM PROGRAMINI DİKKATLE TAKİP EDİNİZ.

Yayın: 23.02.2021 - Güncelleme: 02.03.2021 09:03 - Görüntülenme: 245