1937'den bugüne değin Kepirtepe'nin eğitim kurumu olarak geçirdiği değişimler, farklı isimler kronolojik sırasıyla sembolize edildi.

Her bölümün hikayesi KEV yönetim kurulu üyesi değerli mezunumuz Görkem EVCİ (2009) tarafından kaleme alınmıştır. Tasarımı Resim öğretmenimiz İbrahim Halil Karakol'a aittir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kepirtepe ailesine hayırlı olsun temennisi ile..

2 Nisan 2019 tarihinde Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumu statüsüne kavuşan Kepirtepe'de fiziksel dönüşüm ve yenileme çalışmaları da hızla devam ediyor.

Okulumuzun yenilenen yüzünden kareler..

Okulumuzun 1964 mezunlarından emekli öğretmen Ferhan Çelikel, Kepirtepe Anadolu Lisesi'nde üçüncü kez bir dersliğin donatılmasını sağladı.

Mezunumuz , 2019 yılında ağabeyi Hayri Çelikel ve ablası Hacer Çelikel adına iki sınıf donatmıştı.

Dersliğin donatılması nedeniyle salgın şartlarına dikkat edilerek okulda sade bir tören düzenlendi. Ferhan Çelikel'e okula yaptığı katkılardan ötürü plaket ve çiçek takdim edildi..

Törene ,KEV Başkanı Sedat Tonguz, KEV Saymanı İsmail Arkın, Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu ile Müdür Yardımcısı ve KEV Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uludağ katıldı. Değerli mezunumuz Ferhan Çelikel'e okulumuz adına bir kez daha teşekkür ederiz.

11/A Sınıfı öğrencimiz Karya Eylül AVŞAR ve 10/C Sınıfı öğrencimiz Sude TÜYSÜZ'e yeni müsabakalarında başarılar diler, yeni şampiyonluklar temenni ederiz.

"BİZ CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAK VE CUMHURİYETİ BİZLERE EMANET EDENLERE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIRIZ."

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin 97. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz.

Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Cumhuriyetimizin 97. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Konserimizde emeği geçen Müzik öğretmenimiz Burcu ŞİMŞEK DAĞ'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2020 YILI YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE YÜKSEKÖĞRETİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

ONLARIN BUGÜNLERE ULAŞMALARINDA EN PAY SAHİBİ OLAN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİMİZE VE DEĞERLİ VELİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

AŞAĞIDA BELİRTİLEN GÜN VE SAATLERDE ZOOM UYGULAMASI ÜZERİNDEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ HALİL İBRAHİM TOKLU BAŞKANLIĞINDA VELİLERİMİZLE TANIŞMA VE GENEL İLEYİŞLE İLGİLİ VELİ TOPLANTILARI YAPILACAKTIR. KATILIMINIZ ÖNEMLİDİR.

Eyl

#KepirtepeKonuşmaları başlıyor! İlk konuğumuz Doç. Dr. Olcay Yavuz.

30.09.2020 Çarşamba günü saat 21.00'da Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecek webinar ile ilkini gerçekleştireceğimiz "Kepirtepe Konuşmaları"nın konuğu okulumuz 1999 yılı mezunu Doç. Dr. Olcay Yavuz olacak.

82 yıllık köklü tarihinde kendi alanlarında pek çok başarıya imza atmış öğrenciler yetiştirmiş olan okulumuz, öğrencilerini başarılarıyla örnek olan mezunlarıyla buluşturmayı kendine ilke edinmiştir. Verdiği eğitimi; akademik, sportif ve sosyal alandaki başarılarını proje okulu olarak da bir kez daha kanıtlayan okulumuz ve Kepirtepeliler Eğitim Vakfı önceki yıllarda da birlikte gerçekleştirdikleri "Kariyer Günleri" etkinliklerini, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde biraz daha ileriye taşıyarak çok daha geniş kitlelere ulaştırmayı planlamıştır.

Bu kapsamda planlanan "Kepirtepe Konuşmaları"nın ilkine 12. sınıf öğrencilerimiz Zoom uygulaması üzerinden bağlanarak sorularıyla katılacaklardır. "21. Yüzyılda Gençlerin Kariyer Planlaması ve Yönetimi" konusunun konuşulacağı webinarı, başta 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz olmak üzere velilerimiz, gönlü Kepirtepe için atan tüm Kepirliler de Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Facebook ve Youtube hesaplarından canlı olarak takip edebilecektir.

Lider Türkiye'nin ancak lider bir gençlikle mümkün olacağına inanan ve 82 yıldır alanında yetkin, tam donanımlı öğrenciler yetiştiren okulumuz bu etkinlikleri yenileriyle sürdürmeye devam edecektir. Bu ilk etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten büyük bir kıvanç duyarız.

Doç. Dr. Olcay Yavuz, 1999 yılında #Kepirtepe'den mezun oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde aldı. Boğaziçi Üniversitesi'nde devam ettiği yüksek lisansını tamamlamak için 2015 yılında Amerika'ya gitti. New York'taki yüksek lisans eğitiminin ardından Rutgers Üniversitesi'nde doktora derecesini aldı. Şu an Connecticut Eyalet Üniversitesi Eğitimsel Liderlik ve Politika Geliştirme Çalışmaları Bölümünde dersler veriyor ve projeler yürütüyor. Halen ABD Uluslararası Genç Liderler Akademisi Kurucusu ve Kariyer Gelişim Enstitüsü Koordinatörü olarak görev yapıyor. 2015'te New Jersey eyaletinde "yılın psikolojik danışman ve rehberi" seçildi.

Eyl

Bu program Covid-19 (Koronavirüs) salgın hastalığı süresince çocukların ve yetişkinlerin tepkilerini normalleştirmek ve zorlayıcı yaşantıların etkileri konusunda çocukların iletişim becerilerini güçlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuştur .

Eyl

Okulumuz Matematilk Öğretmeni Berna AYGÜRLER'i, 10 yıllık başarılı ve özverili çalışmalarının ardında Kütahya'ya uğurladık.  Okulumuza verdiği değerli hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek, Kepirtepedeki hatıralarını anısına kendisine plaket takdim edildi.

Yeni görev yerinde kendisine başarılı, sağlıklı ve huzurlu yıllar dileriz.

Eyl

2020/2021 ÖĞRETİM YILI 12.SINIFLAR DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI PROGRAMI VE KURS ÖĞRENCİ GRUPLARI PAYLAŞILMIŞTIR.

KURSLARA DEVAM ZORUNLULUĞU VARDIR. DEVAM ETMEYEN ÖĞRENCİLER KURSLARDAN ÇIKARTILACAKLARDIR.

KURSLAR (07/18 EYLÜL ARASINDA) 14:20 - 17:30 SAATLERİ ARASINDA HAFTAİÇİ YAPILACAKTIR.

21 EYLÜL TARİHİNDEN SONRA İSE HAFTA İÇİ 16:00-17:30 VE HAFTA SONU 09:00 - 12:10 SAATLARİ ARASINDA YAPILACAKTIR. (BU PROGRAM DAHA SONRA İLAN EDİLECEKTİR.)

KURSLAR COVİD-19 TEDBİRLERİ ALINARAK YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.

DOLMUŞ SAATLERİ DE BURADAN YAYINLANMIŞTIR.

MASKESİZ ÖĞRENCİ KURS VE DERSLİKLERE ALINMAYACAKTIR.

2020 MEZUNLARIMIZ İÇİN HAZIRLANAN VİDEOMUZU SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE İLERİKİ ÖĞRENİMLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.