Ağu

MİNİ MEZUNİYET TÖRENİ
2019/2020 Öğretim yılında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize plaketleri ve ödülleri, Kepirtepeliler Eğitim Vakfı temsilcileri, öğrencilerimiz, aileleri ve okul yöneticilerimizin katılımıyla, pandemiden dolayı mini bir törenle takdim edildi.
Okul birincisi Özlem Kurudere, ikinci Nursena Karacan ve üçüncü Fatma Nur Aksoy plaketlerini ve ödüllerini alarak 2019/2020 öğretim yılında mezun olan 122 öğrencimizi temsilen keplerini attılar.
Tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz, yolları açık olsun.

Ağu

Tem

Okulumuzu tercih etmek isteyen öğrencilerimize tercih döneminde yardımcı olabilmek için tanıtım filmimizi ve broşürlerimizi paylaşıyoruz.

Tem

YAZ KURSLARI SADECE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİNDİR.

ÖĞRENCİLERİMİZ COVİD-19 TEDBİRLERİNE RİAYET EDECEKLER VE MASKESİZ OKULA GELMEYECEKLERDİR.

ULAŞIM İÇİN SEHİR İÇİ MİNİBÜSLER ÇALIŞACAKTIR.

KURS LİSTELERİ, DERS SAATLERİ, ÖĞRETMENLER VE KURS PROGRAMI AŞAĞIDADIR.

KURSLARA DEVAM ZORUNLUDUR.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "19 MAYIS GENÇLİK MEŞALESİ 101 YAŞINDA" TEMALI ŞİİR,KOMPOZİSYON YAZMA VE RESİM YAPMA ETKİNLİĞİNE KATILDIK.

May

"Anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Onlar bizlere sundukları yüce sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatırlar. "

Kepirtepe ailesi olarak; tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyoruz.

BUGÜN 17 NİSAN,

17 Nisan 1940 yılında 3803 sayılı yasa ile 'Köy Enstitüsü' olarak kurulan Kepirtepe, eğitim öğretim faaliyetlerine 1937 yılında, Edirne Karaağaç'ta başlamış, bir asra yakın zaman içerisinde defalarca tür ve isim değiştirmiş ve bugün Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi olarak ilçemizde, Trakya'da ve ülkemizde aydınlık nesiller yetiştirmede iddialı bir eğitim kurumu olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Öğrencilerimizi, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, akıl ve bilimin aydınlık yolunda ilerleyen, nitelikli, başarılı ve dünya insanı birer aydınlar olarak yetiştirme vizyonumuzdan asla vazgeçmedik.

Bugün akademik eğitimde güçlü duruşumuzu devam ettirdiğimiz gibi, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da önemli başarılara imza atmaktayız.

Kepirtepe olarak, onbinlerce aydın mezunumuzla iftihar etmekte ve bugünün genç Kepirtepelilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayan öğretmenlerimizle gurur duymaktayız.

Nis

Uzaktan Eğitim sürecinde öğrencilerimize okumalarını tavsiye ettiğimiz kitap listesidir.

Sevgili öğrenciler bu süreçte kitap okumayı tercih etmeniz önem arz etmektedir. Edebiyat öğretmenlerimizce hazırlanan bu listeden seçeceğiniz kitapları lütfen okuyunuz ve öğretmeninizle irtibata geçiniz.

Kitabı olmayan öğrenciler, velileri aracılığıyla okulumuz Z Kütüphanesinden kitap alabilirler.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.