Eyl

2020/2021 ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI (ÖNCEKİ YILLARDAN BAŞARISIZ DERSİ OLANLAR) PROGRAMI VE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ YAYINLANMIŞTIR.

SINAV SAATİNDEN YARIM SAAT ÖNCE OKULDA OLUNUZ.

HİJYEN KURALLARI VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİNİZ.

MASKESİZ SINAV SALONLARINA ALINMAYACAKSINIZ.

Ağu

2020/2021 ÖĞRETİM YILI İÇİN 11.SINIF ÖĞRENCİ LİSTELERİ GÜNCELENMİŞTİR.

Ağu

KAYITLAR İÇİN GEREKEN EVRAKLAR YAYINLANMIŞTIR, LÜFTEN DUYURULAR BÖLÜMÜNÜ İNCELEYİNİZ.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT İŞLEMLERİ

• Kayıt işlemleri 26 Ağustos 2020 tarihinde başlayacaktır.  Listeden öğrenciniz için belirtilen gün ve saati dikkate alınız. Randevunuzdan sadece yarım saat önce okulda olunuz.

• Covid-19 salgını nedeniyle randevu saatinde gelmeyenler kayıt bürosuna alınmayacak, yeniden randevu verilecektir.

• Kayıt esnasında öğrencinin kendisi ve velisi olarak anne ya da babasından sadece biri olacaktır.

• Kayıt esnasında maske takmak zorunludur ve sosyal mesafeye mutlaka dikkat edilmelidir.

Ağu

Pandemi sürecinde yüzyüze eğitimin sağlıklı ve güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'ızın veli,öğrenci,öğretmen ve yöneticilere yönelik hazırlamış olduğu bilgilendirme broşürlerinin dikkatle okunup kurallara uyulması hepimizin sağlığı için önemlidir. Lütfen kendiniz ile ilgili broşürü dikkatlice inceleyip belirtilen hususlara uyulması konusunda özen gösterelim.

Değerli veliler,

2020 LGS 1. YERLEŞTİRME SONUÇLARINDA okulumuza yerleştirilen öğrencilerimiz hakkında;

1. Okulumza yerleşen tüm öğrencilerimizin kesin kayıtları otomatik olarak yapılmıştır.

2. Öğrencilerimizin kesin kayıtlarına ilişkin kayıt evrakları yerleştirmeye esas 1.ve 2.  nakil dönemleri sonunda okulumuzda yapılacaktır. (Ağustos ayıın son haftası)

3. Kesin kayıt evrakları ve istenen belgeler web sitemizden daha sonra ilan edilecektir.

4. Yerleştirmeye esas 1. ve 2. nakil işlemleri ortaokul müdürlüklerinden yapılacaktır.

5. 1. Yerleştirme sonuçlarında oluşan taban yüzdelik dilimi 9,63 olmuştur.

Tem

* 2020/2021 ÖĞRETİM YILI İÇİN SON SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YAZ KURSU AÇILMASI PLANLANMAKTADIR. (YÜZ YÜZE EĞİTİM)

* BAŞVURUDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 14/17 TEMMUZ 2020 TARİHLERİNDE BAŞVURULARINI E KURS MODÜLÜNDEN YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

* TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI, MATEMATİK, COĞRAFYA VE İNGİLİZCE (DİL SINIFLARI İÇİN) BRANŞLARINDA KURSLAR AÇILACAKTIR.

ÖNEMLE DUYRULUR. (Dilekçe ile müracaat alınmayacaktır. E kurs modülünden başvuru yapamayanlar okul müdürlüğüyle irtibata geçebilirler)

Tem

Haz

Hafta sonu yapılacak olan 2020 YKS sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diler, herşeyin gönüllerince olmasını dileriz.

Haz

Canlı ders programını lütfen titizlikle takip ediniz.

Mayıs 4. hafta canlı ders programını aşağıdaki linkten lütfen takip ediniz.

Canlı ders programını titizlikle takip ediniz lütfen.

Sevgili öğrenciler, programı lütfen titizlikle takip edelim