May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "19 MAYIS GENÇLİK MEŞALESİ 101 YAŞINDA" TEMALI ŞİİR,KOMPOZİSYON YAZMA VE RESİM YAPMA ETKİNLİĞİNE KATILDIK.

May

"Anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Onlar bizlere sundukları yüce sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatırlar. "

Kepirtepe ailesi olarak; tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyoruz.

BUGÜN 17 NİSAN,

17 Nisan 1940 yılında 3803 sayılı yasa ile 'Köy Enstitüsü' olarak kurulan Kepirtepe, eğitim öğretim faaliyetlerine 1937 yılında, Edirne Karaağaç'ta başlamış, bir asra yakın zaman içerisinde defalarca tür ve isim değiştirmiş ve bugün Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi olarak ilçemizde, Trakya'da ve ülkemizde aydınlık nesiller yetiştirmede iddialı bir eğitim kurumu olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Öğrencilerimizi, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, akıl ve bilimin aydınlık yolunda ilerleyen, nitelikli, başarılı ve dünya insanı birer aydınlar olarak yetiştirme vizyonumuzdan asla vazgeçmedik.

Bugün akademik eğitimde güçlü duruşumuzu devam ettirdiğimiz gibi, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da önemli başarılara imza atmaktayız.

Kepirtepe olarak, onbinlerce aydın mezunumuzla iftihar etmekte ve bugünün genç Kepirtepelilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayan öğretmenlerimizle gurur duymaktayız.

Nis

Uzaktan Eğitim sürecinde öğrencilerimize okumalarını tavsiye ettiğimiz kitap listesidir.

Sevgili öğrenciler bu süreçte kitap okumayı tercih etmeniz önem arz etmektedir. Edebiyat öğretmenlerimizce hazırlanan bu listeden seçeceğiniz kitapları lütfen okuyunuz ve öğretmeninizle irtibata geçiniz.

Kitabı olmayan öğrenciler, velileri aracılığıyla okulumuz Z Kütüphanesinden kitap alabilirler.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Mrt

1944 yılı Kepirtepe mezunu Nedim MENEKŞE'yi  28 Mart 2020 Cumartesi günü kaybettik. Yakınlarına ve tüm Kepirtepe ailesine baş sağlığı dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 105. yılında tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

"2019-nCoV"  adlı yeni tip Koronavirisün etkilerinden korunmak amacı ile tüm birimlerimiz ikinci kez ilaçlanmıştır.

Mrt

"O şiir bir daha yazılmaz.. Onu kimse yazamaz.. Onu ben de yazamam.. Onu yazmak için o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değildir. O, milletin malıdır. Benim millete karşı en kıymetli hediyem budur... Allah bir daha bu millete bir İstiklâl Marşı yazdırmasın!.. " ( M. Akif Ersoy )

İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarız.  Ruhları şâd olsun.