Mrt

Kariyer günleri etkinliklerimizin 4.oturumunda 11 Mart 2020 günü 1986 yılı mezunumuz Prof. Dr. Doğanay Tolunay'ı misafir ettik. Değerli hocamızın İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa'daki yoğun programına rağmen tüm gününü bize ayrdığı ve Kariyer Günlerine destek verdiği için teşekkür ederiz.  Kensine eşlik eden 1985 mezunumuz Selahhadin Gül'e de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. İklim, çevre, doğa ve genel kariyer konularını içerini iki ayrı konferansta öğrencilerimizle buluşan Prof. Dr. Doğanay Tolunay, Kepirtepe'deki öğrenci olduğu yıllardaki anılarından da bahsetti. Renkli görüntülere sahne olan konferansların ardındna günün bitimine kendisine 11 yaşındayken okula kayıt yaptırdığındaki fotoğrafı hediye edildi.

PROF. DR. DOĞANAY TOLUNAY KİMDİR?

Prof. Dr. Doğanay Tolunay 1969 yılında Bakırköy'de doğdu. İlkokulu Çorlu Bakırca Köyü İlkokulu'nda, Ortaokul ve Liseyi Lüleburgaz Kepirtepe Öğretmen Lisesi'nde bitirdi. 1986-1990 yılları arasında İ. Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü'nde okudu.

İ.Ü. Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji Anabilim Dalında 1992 yılında Yüksek Lisans ve 1997 yılında doktora öğrenimini tamamlamıştır yılında Yardımcı Doçent unvanını alan Tolunay, 2004 yılında Doçent ve 2011 yılında Profesör kadrosuna atandı.

Prof. Dr. Doğanay Tolunay İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde çeşitli dersler vermekte olup, Toprak İlmi, Orman Ekolojisi, Peyzaj Ekolojisi, Ekosistem Bilgisi, Hava Kirliliğinin Ekolojisi, Çevre Kirliliği, Küresel İklim Değişikliği, Yetişme Ortamı Haritacılığı konularında çalışmakta.

Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Tolunay, Orman Ekosistemlerinin İzlenmesi Programının Bilimsel Danışman heyetinde yer almakta.

Küresel Isınma konusunda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen toplantılarda bilimsel danışman olarak görev yapmakta.

Prof. Dr. Doğanay Tolunay TÜBİTAK ve diğer kuruluşlarca desteklenen çok sayıda araştırma projesinde yürütücü ve araştırmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Doğanay Tolunay'ın çoğu çevre sorunları, ormancılık ve iklim değişikliği ile ilgili olan, 75'in üzerinde ulusal ve uluslararası bilimsel yayını bulunmakta.

Mrt

A Genç Erkekler Puanlı Atletizm Takım bazında il birinciliğini kazanmıştır.

Mrt

Kariyer Günleri etkinliklerinin 3. Oturumunda 1994 mezunlarımızdan İTÜ İşletme Fakültesi, İşletme Mühendisliği Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ulaş Baysal ile birlikte oluk. Hukuk, iş hukuku uzmanı değerli mezunumuza katkı ve emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız. Etkinlikte bizimle birlikte olan Kepirtepeliler Eğitim Vakfı başkanı Sedat Tonguz, Selahaddin Gül ve Veli Şenkarabacak'a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat 2020 tarihinde Babaeski Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin okulumuzu ziyaretinden memnun olduk. Teşekkür ederiz.

Şbt

Kariyer Günleri etkinliklerinin bu yılki 2. Oturumunda 2010 mezunlarımızdan Yazılım Mühendisi Aykut Atakan ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Aykut Çubukçu ile birlikte oluk.

Değerli mezunlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

27 Şubat 2020 Perşembe günü Okul Sağlığı Programları kapsamında bu ay öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı eğitimi verdik.

Şbt

Okulumuzun tanıtım faaliyetleri kapsamında Keşan Rasim Ergene Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini misafir ettik.

Şbt

26 Şubat 2020 Ödül töreninden kareler...

Şbt

okulumuz pansiyonunda yurdumun değerleri etkinleri kapsamında "Hikayeleriyle Türkülerimiz" etkinliği gerçekleştirildi. Müdür Yardımcımız Mustafa Uludağ, belletmenlerimiz Eyüp Bulut ve Abdullah Çal'a teşekkür ederiz.

Şbt

Türkiye yarı finallerinde 1. olduk.

Şbt

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Kariyer Günlerinin 1. Oturumunda 2010 mezunlarımız Veteriner Hekim Caner Çakır ve Diş Hekimi Mustafa Arda'yla öğrencilerimiz buluşturduk.

Şbt

Tanıtım faaliyetleri kapsamında ilçemiz Hürriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri 19 Şubat 2020 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Tanıtım faaliyetleri kapsamında 13 ve 14 Şubat 2020 tarihlerinde Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencilerini misafir ettik